Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

The Green Room, London, United Kingdom. Architect: Benjamin Marks, 2015.

The Green Room, London, United Kingdom. Architect: Benjamin Marks, 2015.
:ACNH-0209-0014
: Panoramic front elevation of glazed venue. The Green Room, London, United Kingdom. Architect: Benjamin Marks, 2015.
:No
:N/A
:6722 x 3120 pixels
:11/12/2014
:No Restriction
:Hufton and Crow/VIEW
:60772
:The Green Room
:The Green Room, London, United Kingdom. Architect: Benjamin Marks, 2015.
:Doon Street
:London
:United Kingdom
:Benjamin Marks
:http://www.benjaminmarks.co.uk/
:Food And Drink
:Restaurant
:2015
:VIEW Architecture
:The Green Room is a relaxed restaurant, bar and garden developed by Coin Street Community Builders in collaboration with the National Theatre. Situated next to Rambert Dance Studios and behind the National Theatre on London’s South Bank, The Green Room is a surrounded by a sustainable garden designed and maintained by the Bankside Open Spaces Trust with volunteers from the theatre and local area. The Green Room, designed by Benjamin Marks, has won the top award in The Temporary category at New London Architecture Awards. The building has been designed to be robust yet loose fit, enabling it to be recycled when it reaches the end of its lifespan. Additional images available
:The Green Room; architecture; food; drink; Restaurant; Europe; United Kingdom; London; Doon Street; SE1; 2015; 21st Century; Benjamin Marks; Nobody; Copy space; general view; day; exterior; Coin Street Community Builders; simplicity; recycable; National Theatre vicinity; exterior facade; glazing; platform roof; timber frame; signage; neon sign; context; urban; juxtaposition; panorama; sunlit; subtle light; garden; entrance; path
:P
:I
:Colour
:Nobody
:Copy space
:N/A
:General view
:Day
:Exterior
:Hufton+Crow
:ACNH-0209-0014.jpg
:www.viewpictures.co.uk