Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.

Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.
:ALAN-0003-0023
: Double-height lightwell space. Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.
:No
:N/A
:3344 x 5016 pixels
:03/03/2018
:No Restriction
:Alan Williams/VIEW
:61634
:Canal House
:Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.
:London
:United Kingdom
:Emrys Architects
:www.emrysarchitects.com
:Private Home
:Terraced House
:2019
:VIEW Interiors
:This canal-side property had been subdivided many times; a massage parlour occupied the ground floor while the lower ground floor had become a dark and claustrophobic flat. Re-linking the lower floors has created one coherent, stylish home. A new shopfront style window sensitively improves the street facade, which together with an adjacent double-height light well, and new balconies to the rear, flood interiors with light. A series of sliding pocket doors transform private rooms into open plan living space.
:Canal House; architecture; Private Home; terraced house; Europe; United Kingdom; London; 2019; 21st Century; Emrys Architects; Nobody; Full Frame; view from below; day; interior; Victorian house; refurbishment; end-of-terrace house; Regent's Canal; four-storey building; Camden; visitor attraction; tourist attraction; double-height; pendant lamp; storefront window; painting; wall-mounted; height; glass balustrade
:V
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:View from below
:Day
:Interior
:Alan Williams
:ALAN-0003-0023.jpg
:www.viewpictures.co.uk