Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.

Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.
:ALAN-0003-0026
: Sliding partition to bedroom. Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.
:No
:No
:4608 x 3640 pixels
:03/03/2018
:No Restriction
:Alan Williams/VIEW
:61634
:Canal House
:Canal House, London, United Kingdom. Architect: Emrys Architects, 2019.
:London
:United Kingdom
:Emrys Architects
:www.emrysarchitects.com
:Private Home
:Terraced House
:2019
:VIEW Interiors
:This canal-side property had been subdivided many times; a massage parlour occupied the ground floor while the lower ground floor had become a dark and claustrophobic flat. Re-linking the lower floors has created one coherent, stylish home. A new shopfront style window sensitively improves the street facade, which together with an adjacent double-height light well, and new balconies to the rear, flood interiors with light. A series of sliding pocket doors transform private rooms into open plan living space.
:Canal House; architecture; Private Home; terraced house; Europe; United Kingdom; London; 2019; 21st Century; Emrys Architects; 1 person; Full Frame; view through; day; interior; Victorian house; refurbishment; end-of-terrace house; Regent's Canal; four-storey building; Camden; visitor attraction; tourist attraction; sliding door; open; color red; flexible; wooden floor; bedroom view; person; arranging
:H
:I
:Colour
:1 person
:Full Frame
:No
:View through
:Day
:Interior
:Alan Williams
:ALAN-0003-0026.jpg
:www.viewpictures.co.uk