Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Paired House, Beaconsfield, United Kingdom. Architect: GLAS Architects, 2016.

Paired House, Beaconsfield, United Kingdom. Architect: GLAS Architects, 2016.
:ASTA-0084-0018
: Kitchen and dining area naturally lit with large windows. Paired House, Beaconsfield, United Kingdom. Architect: GLAS Architects, 2016.
:No
:N/A
:4096 x 4096 pixels
:13/10/2015
:No Restriction
:Andy Stagg / VIEW Pictures
:60824
:Paired House
:Paired House, Beaconsfield, United Kingdom. Architect: GLAS Architects, 2016.
:Beaconsfield
:United Kingdom
:GLAS Architects
:http://glasarchitects.co.uk
:Private Home
:Home Conversion
:2016
:VIEW Interiors
:The extension spreads sideways and at the rear of the property. Clad in stained larch timber, the new wing follows the existing pitch of the roof and adds an extra volume to the spacious garden. The existing brick façades of the house have been painted to offset and compliment the dark timber cladding that wraps the extension whilst creating an interesting visual link between the existing house and the new wing. Giving a new lease of life to the existing dwelling culminated in a double height void above the dinning area offering a formal sense to the space. Additionally the timber strip cladding pattern is reflected in the interior refurbished staircase balustrade. Designed around the family’s needs for interconnected spaces, the open plan layout links the kitchen, dining, study and children's play area; all offering unobstructed views of the garden, thus extending the indoor spaces outwards and vice versa.
:Paired House; architecture; Private Home; Europe; United Kingdom; Buckinghamshire; Beaconsfield; 2016; 21st Century; GLAS Architects; Nobody; Full Frame; day; interior; extension ; property; home; family home; space; spacious; renovation; fit out; fresh; refurbishment; private house; rear extension; modern; privacy; suburbs; suburban; conversion; Kitchen; dining ; naturally lit; table; window wall; garden view; light; pendant lamp; lit up; playful; bare bulb; wooden table; view through
:S
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:View through
:Day
:Interior
:Andy Stagg
:ASTA-0084-0018.jpg
:www.viewpictures.co.uk