Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

SWITCH HOUSE AT TATE MODERN, London, United Kingdom. Architect: HERZOG and DE MEURON, 2016.

SWITCH HOUSE AT TATE MODERN, London, United Kingdom. Architect: HERZOG and DE MEURON, 2016.
:ASTA-0102-0014
: Circulation space on opening onto upper levels. People looking up. SWITCH HOUSE AT TATE MODERN, London, United Kingdom. Architect: HERZOG and DE MEURON, 2016.
:No
:No
:3411 x 4919 pixels
:24/06/2016
: IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:Andy Stagg / VIEW Pictures
:60782
:SWITCH HOUSE AT TATE MODERN
:SWITCH HOUSE AT TATE MODERN, London, United Kingdom. Architect: HERZOG and DE MEURON, 2016.
:BANKSIDE
:London
:United Kingdom
:HERZOG and DE MEURON
:http://ww.herzogdemeuron.com
:Culture And Entertainment
:Museum
:2016
:VIEW Architecture
:The new Tate Modern in London opened to the public on 17 June 2016. The display space of the gallery increases by 60% with the addition. The new 10-storey Switch House building by Herzog and de Meuron, rising above the found spaces of the tanks, includes new galleries and concourse areas, learning spaces, a restaurant, member's room and a rooftop terrace with panoramic views over London. The facade adopts the traditional architecture of brick public buildings, but uses the material in a radical new way, creating a perforated brick screen that filters light in the day and through which the building glows at night. IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:SWITCH HOUSE AT TATE MODERN; architecture; culture; entertainment; Museum; Europe; United Kingdom; London; BANKSIDE; 2016; 21st Century; HERZOG and DE MEURON; large group of people; Copy space; general view; day; interior; visitor attraction; tourist attraction; landmark; modern landmark; extension; concrete; brutalist; strong; neo gothic; Teutonic ; columns; beams; perforated ; pattern; raw concrete; exposed; pitched; angled; window seating; circulation space; wooden floor; adult; visitor
:V
:I
:Colour
:Large group of people (11+ people)
:Copy space
:No
:General view
:Day
:Interior
:Andy Stagg
:ASTA-0102-0014.jpg
:www.viewpictures.co.uk