Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Davidson House, Reading, United Kingdom. Architect: dn-a architecture, 2018.

Davidson House, Reading, United Kingdom. Architect: dn-a architecture, 2018.
:ASTA-0144-0029
: Front elevation of double-height Forbury Square portal. Davidson House, Reading, United Kingdom. Architect: dn-a architecture, 2018.
:No
:N/A
:3344 x 5017 pixels
:08/01/2019
:No Restriction
:Andy Stagg/VIEW
:61626
:Davidson House
:Davidson House, Reading, United Kingdom. Architect: dn-a architecture, 2018.
:Reading
:United Kingdom
:dn-a architecture
:mydn-a.com
:Corporate And Commercial
:Office
:2018
:VIEW Architecture
:Davidson as a contemporary, forward thinking office space. The new intervention in the building enhances the use of space by introducing a warmer palette of natural materials, which uplift he atmosphere of the entrance, reception and passageway.
:Davidson House; architecture; corporate; commercial ; Office Building; Europe; United Kingdom; Reading; 2018; 21st Century; dn-a architecture; Nobody; Full Frame; general view; dusk; exterior; contemporary; remodelling; transformation; work space; modern aesthetic; welcoming; warmth; office environment; office market; Thames Valley; exterior facade; double-height; portal; entrance; metal; timber; joinery; glazing; passage; passageway; public realm; Forbury Square; front elevation; view through; signage; symmetry; open; dusk view; lit-uo; glow; illuminated
:V
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:General view
:Dusk
:Exterior
:Andy Stagg
:ASTA-0144-0029.jpg
:www.viewpictures.co.uk