Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Landvetter Cultural Centre, Landvetter, Sweden. Architect: Fredblad Arkitekter , 2015.

Landvetter Cultural Centre, Landvetter, Sweden. Architect: Fredblad Arkitekter , 2015.
:DBOR-0089-0007
: View up main staircase to top floor. Landvetter Cultural Centre, Landvetter, Sweden. Architect: Fredblad Arkitekter , 2015.
:No
:N/A
:5017 x 3345 pixels
:04/07/2016
:Editorial Only
:David Borland/VIEW
:60841
:Landvetter Cultural Centre
:Landvetter Cultural Centre, Landvetter, Sweden. Architect: Fredblad Arkitekter , 2015.
:Guldsmedsplatsen
:Landvetter
:Sweden
:Fredblad Arkitekter
:Public And Government
:Cultural Institution
:2015
:VIEW Architecture
:Fredbad Arkitekter won an open competition in 2012 to design a new multi-purpose cultural centre for the municipality of Landvetter, near Gothenburg. It opened in 2015, housing a library, auditorium and educational spaces for music and the arts. At the heart of the building is a striking three-storey atrium, clad in pine plywood with dome skylights, which connects the various functions while serving as an indoor square. The exterior is clad in a range of materials: limestone, white render and brass alloy sheeting.
:Landvetter Cultural Centre; architecture; Cultural Institution; Europe; Sweden; Landvetter; Guldsmedsplatsen; 2015; 21st Century; Fredblad Arkitekter; Nobody; Full Frame; view upwards; day; interior; Landvetter Kulturhus; library; Swedish; Nordic; Scandinavian; Gothenburg; Goteborg; pine plywood; skylights; staircase; view from below; monochrome; light brown; perforated plywood; handrail; lit up; interior design
:H
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:View upwards
:Day
:Interior
:David Borland
:DBOR-0089-0007.JPG
:www.viewpictures.co.uk