Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

DE KOM Theatre, Nieuwegein, Netherlands. Architect: de Architekten Cie, 2012.

DE KOM Theatre, Nieuwegein, Netherlands. Architect: de Architekten Cie, 2012.
:DBOR-0108-0011
: Detail of black walnut-clad main auditorium with integrated LED lighting seen from upper level. DE KOM Theatre, Nieuwegein, Netherlands. Architect: de Architekten Cie, 2012.
:No
:N/A
:3344 x 5016 pixels
:03/07/2019
:Editorial use only
:David Borland/VIEW
:61601
:DE KOM Theatre
:DE KOM Theatre, Nieuwegein, Netherlands. Architect: de Architekten Cie, 2012.
:Stadsplein
:Nieuwegein
:Netherlands
:de Architekten Cie
:cie.nl
:Culture And Entertainment
:Theatre
:2012
:VIEW Architecture
:DE KOM Theater lies at the heart of the Kunstcluster, or Art Cluster, in the town centre of Nieuwegein. The building houses two auditoriums, a cafe bar, a foyer on three levels linked by an imposing staircase, and arts studios on the top level. Considerable care has been taken in the selection of materials: poplar strips line the foyer walls, black walnut is used in the main auditorium, and dark Belgian stone flooring in the entrance foyer.
:DE KOM Theatre; architecture; culture; entertainment; Theatre; Europe; Netherlands; Nieuwegein; Stadsplein; 2012; 21st Century; de Architekten Cie; Nobody; Copy space; close-up detail; interior; DE KOM; Dutch; auditorium; cultural centre; Kunstcluster; visitor attraction; performance; redevelopment; landmark; theatre interior; timber cladding; black walnut; integrated LED lighting; LED lighting; glow; warmth; monochrome; acoustic wall; acoustic baffle; balcony; elevated view
:V
:I
:Colour
:Nobody
:Copy space
:N/A
:Detail
:N/A
:Interior
:David Borland
:DBOR-0108-0011.jpg
:www.viewpictures.co.uk