Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Vagen Videregaende Skole, Sandnes, Norway. Architect: Link Arkitektur AS, 2010.

Vagen Videregaende Skole, Sandnes, Norway. Architect: Link Arkitektur AS, 2010.
:DCLE-0001-0005
: Vagen Videregaende Skole, Sandnes, Norway. Architect: Link Arkitektur AS, 2010. Students meeting outside of auditorium with the library in the background.
:No
:No
:4730 x 3547 pixels
:23/11/2010
:No Restriction
:Daniel Hundven-Clements/VIEW
:29435
:Vagen Videregaende Skole
:Vagen Videregaende Skole, Sandnes, Norway. Architect: Link Arkitektur AS, 2010.
:Sandnes
:Norway
:Link Arkitektur AS
:http://www.linkarkitektur.no
:Education
:Academy School
:2010
:VIEW Architecture
:This is a contemporary designed school nestled in the Fjords outside of the Oil rich Stavanger. The school has a special focus on the Arts.
:Vagen Videregaende Skole; Vagen Videregaende Skole image series; architecture; education; Academy School; Europe; Norway; Sandnes; 2010; 21st Century; Link Arkitektur AS; series; 2 people; general view; day; interior; Fjords; secondary school; arts specialism academy; school; arts school; pine; wood; timber; angled wall; library; glass facade; glazing; students; pupils; females; young adults; 18-19 years; 20-29 years; young women; Caucasian Ethnicity; side view; full length; standing; talking; walkway; corridor; structures; edifices; educational facilities; educational buildings; institutional buildings; education centers; education centres; academy schools; high-schools; high schools; academies; interiors; indoors; building; edifice; structure; architectural; educational building; educational facility; institutional building; education centre; education center; high school; high-school; academy; European; Norwegian; Scandinavia; Scandinavian; Nordic; Northern Europe; North Europe; North European; Twenty-first Century; Twenty first Century; real people; two people; people; overall view; overview; daylight; day time; daytime; day-time; indoor; inside; internal
:H
:I
:Colour
:2 people
:Full Frame
:No
:General view
:Day
:Interior
:Daniel Hundven-Clements
:DCLE-0001-0005.jpg
:www.viewpictures.co.uk