Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.

Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.
:DGIL-0237-0004
: Stairwell landing with view upwards and downwards. Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.
:No
:No
:4630 x 3623 pixels
:05/08/2016
: IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:Dennis Gilbert/VIEW
:60782
:Switch House at Tate Modern
:Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.
:Bankside
:London
:United Kingdom
:Herzog and De Meuron
:www.herzogdemeuron.com
:Culture And Entertainment
:Museum
:2016
:VIEW Architecture
:The new Tate Modern in London opened to the public on 17 June 2016. The display space of the gallery increases by 60% with the addition. The new 10-storey Switch House building by Herzog and de Meuron, rising above the found spaces of the tanks, includes new galleries and concourse areas, learning spaces, a restaurant, member's room and a rooftop terrace with panoramic views over London. The facade adopts the traditional architecture of brick public buildings, but uses the material in a radical new way, creating a perforated brick screen that filters light in the day and through which the building glows at night. IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:Switch House at Tate Modern; architecture; culture; entertainment; Museum; Europe; United Kingdom; London; Bankside; SE1; 2016; 21st Century; Herzog and De Meuron; 4 people; Full Frame; general view; day; interior; interiors; gallery; concrete; extension; visitor attraction; tourist attraction; landmark; modern landmark; wooden floor; wooden tread; handrail; raw concrete; staircase; light tube; lit up; Adult; visitor; curiosity; movement
:H
:I
:Colour
:4 people
:Full Frame
:No
:General view
:Day
:Interior
:Dennis Gilbert
:DGIL-0237-0004.jpg
:www.viewpictures.co.uk