Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Harvey Nichols Birmingham, Birmingham, United Kingdom. Architect: Virgile and Partners, 2015.

Harvey Nichols Birmingham, Birmingham, United Kingdom. Architect: Virgile and Partners, 2015.
:EDIT-0164-0072
: Men's wear area. Harvey Nichols Birmingham, Birmingham, United Kingdom. Architect: Virgile and Partners, 2015.
:No
:N/A
:5017 x 3345 pixels
:27/07/2015
:No Restriction
:Ed Reeve/VIEW
:60621
:Harvey Nichols Birmingham
:Harvey Nichols Birmingham, Birmingham, United Kingdom. Architect: Virgile and Partners, 2015.
:The Mailbox, 65 Wharfside St
:Birmingham
:United Kingdom
:Virgile and Partners
:http://www.virgileandpartners.com/
:Retail
:Retail Plaza
:2015
:VIEW Architecture
:The new Birmingham Mailbox store present itself in a boutique store format, organised mainly as ‘all in one floor’ retail layout, combining women and men’s fashion as well as beauty, and occupying approximately 47,200 square feet on one retail level, with a complex configuration of access points. The customer will enter the store at mall level or directly from the car park through a dedicated lift. A secondary entrance located at an upper level offers access through a spectacular sculptural shaped staircase to the store, as well as to the Harvey Nichols restaurant, cocktail bar and food shop in the evening, open after store hours. The main entrance through the Mall makes a bold statement from the distance and acts as a magnet to attract shoppers. An immersive “all around” experience combining digital and physical displays creates a unique and very visible format that is both, cutting edge techno as well as theatrical, inviting visitors to walk in and discover what
:Harvey Nichols Birmingham; architecture; Europe; United Kingdom; West Midlands; Birmingham; The Mailbox; 65 Wharfside St; 2015; 21st Century; Virgile and Partners; Nobody; Copy space; room view; day; interior; fashion; trend; display; offer; today; shopping; Men's wear; frontal view; grey color; tiled floor; mannequin; reflective ceiling
:H
:I
:Colour
:Nobody
:Copy space
:N/A
:Room view
:Day
:Interior
:Ed Reeve
:EDIT-0164-0072.jpg
:www.viewpictures.co.uk