Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Tate Modern New Extension Store, London, United Kingdom. Architect: UXUS, 2016.

Tate Modern New Extension Store, London, United Kingdom. Architect: UXUS, 2016.
:EDIT-0188-0006
: Shelves detail view. Tate Modern New Extension Store, London, United Kingdom. Architect: UXUS, 2016.
:No
:N/A
:3344 x 5016 pixels
:11/07/2016
: IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:Ed Reeve/VIEW
:60801
:Tate Modern New Extension Store
:Tate Modern New Extension Store, London, United Kingdom. Architect: UXUS, 2016.
:Bankside
:London
:United Kingdom
:UXUS
:http://uxus.com/
:Retail
:Bookshop
:2016
:VIEW Architecture
:As part of Tate's highly anticipated extension by Herzog and de Meuron, the new Tate store redefines static museum retail into an integrated part of the museum experience that evolves with every visit. The new Tate Modern in London opened to the public on 17 June 2016. The display space of the gallery increases by 60% with the addition. The new 10-storey Switch House building rising above the found spaces of the tanks, includes new galleries and concourse areas, learning spaces, a restaurant, member's room and a rooftop terrace with panoramic views over London. The facade adopts the traditional architecture of brick public buildings, but uses the material in a radical new way, creating a perforated brick screen that filters light in the day and through which the building glows at night. IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:Tate Modern New Extension Store; architecture; Bookshop; Europe; United Kingdom; London; Bankside; SE19; 2016; 21st Century; UXUS; Nobody; Full Frame; room view; day; interior; shelf; side view; frame; art; book; yellow color; green color; black color; grey color; artificial light; Tate icon; concrete floor; display shelf; bookstore; gift store; retail; museum gift store
:V
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:Room view
:Day
:Interior
:Ed Reeve
:EDIT-0188-0006.jpg
:www.viewpictures.co.uk