Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Marlborough Place, London, United Kingdom. Architect: Greenway Architects, 2017.

Marlborough Place, London, United Kingdom. Architect: Greenway Architects, 2017.
:EDIT-0272-0002
: Basement living area. Marlborough Place, London, United Kingdom. Architect: Greenway Architects, 2017.
:No
:N/A
:5017 x 3344 pixels
:30/06/2017
:Restrictions
:Ed Reeve/VIEW
:61425
:Marlborough Place
:Marlborough Place, London, United Kingdom. Architect: Greenway Architects, 2017.
:London
:United Kingdom
:Greenway Architects
:http://greenwayarchitects.co.uk
:Private Home
:Home Restoration
:2017
:VIEW Interiors
:The complete renovation and enlargement of a substantial Grade II Listed property located in the historic St John’s Wood Conservation Area, London. A new basement provides the additional accommodation needed to suit a growing family, whilst the historic features of the original house have been sympathetically restored or reinstated where previously lost. The of use of traditional materials and details matching the original fabric help to integrate the basement with the rest of the house, whilst the use of natural light via roof lights and light wells removes the impression of being underground. A new swimming pool, spa, sauna and gym are located discretely beneath the front garden. In collaboration with specialist consultants, careful consideration was given to integrating ventilation, lighting and audio visual equipment to make it as unobtrusive as possible without compromising on performance. Bespoke joinery, finishes, and ironmongery were developed by Greenway Architects specifically for this project to make this a truly unique property.
:Marlborough Place; architecture; Private Home; home restoration; Europe; United Kingdom; London; NW8; 2017; 21st Century; Greenway Architects; Nobody; Full Frame; room view; day; interior; house; luxury housing; renovation; enlargment; Grade II Listed; Conservation Area; colour grey; colour white; colour brown; wooden floor; seating; sofa; sunken seating; coffee table; fire place; living area; basement; light well; curved wall; grey brick; brick wall; stone bench; curved bench; spa area
:H
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:Room view
:Day
:Interior
:Ed Reeve
:EDIT-0272-0002.jpg
:www.viewpictures.co.uk