Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Walkers Court, London, United Kingdom. Architect: SODA Studio, 2020.

Walkers Court, London, United Kingdom. Architect: SODA Studio, 2020.
:EDIT-0451-0017
: Office space. Walkers Court, London, United Kingdom. Architect: SODA Studio, 2020.
:No
:N/A
:5017 x 3345 pixels
:14/09/2020
:No Restriction
:Ed Reeve/VIEW
:62015
:Walkers Court
:Walkers Court, London, United Kingdom. Architect: SODA Studio, 2020.
:Walkers Ct
:London
:United Kingdom
:SODA Studio
:https://sodastudio.co.uk
:Corporate And Commercial
:Office
:2020
:VIEW Architecture
:This major redevelopment of Walker’s Court in Soho has created a dynamic series of spaces that embody both the theatrical nature of the site and the local history of the conservation area. Working hand-in-hand with Soho Estates, this complex undertaking spanned over eight years form start to finish and the final scheme sees the successful delivery of the all new Boulevard Theatre, boutique shops, a nightclubs and bars, residential apartments and rooftop offices space.
:Walkers Court; architecture; corporate; commercial ; Office Building; Europe; United Kingdom; London; Walkers Ct; W1; 2020; 21st Century; SODA Studio; Nobody; Full Frame; general view; day; interior; Soho; Soho London; empty office; office; offices; work space; white; staircase; stairs; stairway; handrail; bannister; ceiling; industrial; floor; flooring; silver; window; windows; glass; glazing; built-in; built in; bench; seating; strip lighting; lit up; illuminated; glow; neon; lighting; railings
:H
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:General view
:Day
:Interior
:Ed Reeve
:EDIT-0451-0017.jpg
:www.viewpictures.co.uk