Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

The Brexit Bunker, LONDON, United Kingdom. Architect: Rise design studio , 2019.

The Brexit Bunker, LONDON, United Kingdom. Architect: Rise design studio , 2019.
:ESUM-0444-0028
: Interior view with figure on steps. The Brexit Bunker, LONDON, United Kingdom. Architect: Rise design studio , 2019.
:No
:No
:20/03/2019
:No Restriction
:Edmund Sumner/VIEW
:62026
:The Brexit Bunker
:The Brexit Bunker, LONDON, United Kingdom. Architect: Rise design studio , 2019.
:LONDON
:United Kingdom
:Rise design studio
:https://risedesignstudio.co.uk
:Private Home
:Garden Shed
:2019
:VIEW Interiors
:The Brexit bunker addition compliments a side extension feature in a modern architectural style, using rusted metal to blend with the natural colours around it. The new garden office has become a place of serenity that invites the user to disconnect from the outside world. In fact, the client for this project nicknamed it The Brexit Bunker while the garden studio was under construction in 2019 – in their view, it would be the perfect burrow to escape the hurricane of political news and debates going on at the moment. The interior is all clad in timber, giving the walls and built-in joinery a warm glow that reflects the accents from the skylight above. The planted steps in front of the large oriel window disguise the materials of the cityscape while the square skylight becomes a direct window to the sky, where the only things that matter are the rays of sunlight and the occasional cloud that cruises through the frame.
:The Brexit Bunker; architecture; Private Home; Europe; United Kingdom; LONDON; 2019; 21st Century; Rise design studio; 1 person; Full Frame; room view; day; interior; shed; garden shed; studio; garden studio; escape; timber clad; interior view; timber lining; timber interior; cupboard; storage; rooflight; square rooflight; adult; sitting; reading; peaceful; simplicity
:I
:1 person
:Full Frame
:No
:Room view
:Day
:Interior
:Edmund Sumner
:ESUM-0444-0028.jpg