Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Burnt House, London, United Kingdom. Architect: Hayhurst and Co., 2017.

Burnt House, London, United Kingdom. Architect: Hayhurst and Co., 2017.
:KILO-0306-0009
: View from rear extension to garden. Burnt House, London, United Kingdom. Architect: Hayhurst and Co., 2017.
:No
:N/A
:4731 x 3546 pixels
:13/10/2017
:No Restriction
:Kilian O'Sullivan/VIEW
:61920
:Burnt House
:Burnt House, London, United Kingdom. Architect: Hayhurst and Co., 2017.
:London
:United Kingdom
:Hayhurst and Co.
:www.hayhurstand.co.uk
:Private Home
:Apartment
:2017
:VIEW Interiors
:Set amongst the mature rear gardens of the Maida Vale Conservation Area, this small, rear extension transforms the basement flat of a large Victorian terrace into a light-filled, family home that opens out onto its rear garden. The brief for the project was to create a timber clad ‘outdoor’ room that blends with the rich sylvan character of the garden. The design creates a threshold between the garden and the traditional character of the Victorian building.
:Burnt House; architecture; Private Home; apartment; Europe; United Kingdom; London; 2017; 21st Century; Hayhurst and Co.; Nobody; Full Frame; view through; day; interior; conservation area; Victorian terrace; Victorian building; rear extension; family home; flat; basement flat; white interior; timber lining; timber bench; black timber; large window; terrace view; globe lamp; illuminated; garden; terrace; mature garden; open door
:H
:I
:Colour
:Nobody
:Full Frame
:N/A
:View through
:Day
:Interior
:Kilian O'Sullivan
:KILO-0306-0009.jpg
:www.viewpictures.co.uk