Company Logo

MediasBrowser powered by Mainstream Data

Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.

Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.
:RCHI-0070-0044
: Detail of swirling staircase. Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.
:No
:No
:3664 x 4579 pixels
:23/06/2016
: IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:Richard Chivers/VIEW
:60782
:Switch House at Tate Modern
:Switch House at Tate Modern, London, United Kingdom. Architect: Herzog and De Meuron, 2016.
:Bankside
:London
:United Kingdom
:Herzog and De Meuron
:www.herzogdemeuron.com
:Culture And Entertainment
:Museum
:2016
:VIEW Architecture
:The new Tate Modern in London opened to the public on 17 June 2016. The display space of the gallery increases by 60% with the addition. The new 10-storey Switch House building by Herzog and de Meuron, rising above the found spaces of the tanks, includes new galleries and concourse areas, learning spaces, a restaurant, member's room and a rooftop terrace with panoramic views over London. The facade adopts the traditional architecture of brick public buildings, but uses the material in a radical new way, creating a perforated brick screen that filters light in the day and through which the building glows at night. IMAGES ARE NOT FOR SALE WITHOUT THE AGREEMENT OF TATE.
:Switch House at Tate Modern; architecture; culture; entertainment; Museum; Europe; United Kingdom; London; Bankside; SE1; 2016; 21st Century; Herzog and De Meuron; 2 people; incidental people; Full Frame; general view; day; interior; visitor attraction; tourist attraction; the Switch House; extension; Tate Modern; concrete; wooden benches; curved concrete; staircase; swirling; visitor; adult; ascending
:V
:I
:Colour
:2 people
:Full Frame
:Yes
:General view
:Day
:Interior
:Richard Chivers
:RCHI-0070-0044.jpg
:www.viewpictures.co.uk